U bevindt zich hier: Home » hobby » Organisatie tweeling kinderfeest thuis

Organisatie tweeling kinderfeest thuis

Geschreven door Elenea

Een Jip en Janneke feestje vinden de kinderen altijd leuk. Als er een tweeling jarig is en dat is ook nog een jongetje en een meisje, dan is helemaal feest. Maar hoe doe je dat? Eerst maar met elkaar de uitnodiging knutselen. Je kan een boekenlegger maken en daarop de uitnodiging schrijven en door de tweeling laten versieren. De traktatie op school is een Jip en Janneke beker.

De vriendjes en vriendinnetjes komen verkleed of leuker, verkleden zich bij jou thuis, allemaal tegelijk. De meisjes als Janneke (schortje aan) en de jongens als Jip (gestreept t-shirtje) aan.

In twee groepjes verdelen, groep 1 gaat eerst enkele spelletjes doen als groep 2 de helft van een memory spel plakt op karton. Na enige tijd omwisselen. Na al dit geknutsel en gespeel hebben de kinderen wel de enige echte Jip en Janneke taart verdiend met limonade. Daarbij een Jip en Janneke verhaaltje voorlezen vinden ze vast leuk.

De Hema heeft een heel assortiment Jip en Janneke spullen. Daar is vast wel iets bij om de feestgangers ter herinnering mee naar huis te geven.

Nog veel meer soorten kinderfeestjes thuis kun je vinden in mijn weblog onder de categorie : Kinderpartijtje thuis.

Gerelateerde artikelen

2 reacties

marcia maquelin januari 17, 2006 - 8:27 pm

Ja, ik vind het een leuk idee. Alleen ik heb zelf ook een tweeling van een meisje en een jongen. En het eerste jaar dacht ik ook O leuk jip en janneke taart. Zo gezegd zo gedaan. Alleen het leuke is dat jip en janneke geen tweeling zijn maar buren. Dit wilde ik even kwijt.

Reageer
Elenea januari 18, 2006 - 8:34 am

@Marcia. Je hebt volkomen gelijk.

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com