U bevindt zich hier: Home » hobby » SJABLONEN en SJABLONEREN

SJABLONEN en SJABLONEREN

Geschreven door Elenea

Wil je je huis een artistiek tintje geven, dan is dit het je-van-het  voor jou. Deze sjablonen zijn bruikbaar op diverse ondergronden zoals hout, steen (stenen wanden), maar ook op stoffen bekledingen. Op deze site vind je talloze tips en ideeën en gebruiksaanwijzingen.

De winkel ’t Stilleven is in Schiedam. Je kan je bezoek aan Schiedam combineren met een bezoek aan Het Gedistilleerd Museum. Het ligt aan een sfeervolle gracht in het hart van Schiedam.

Of combineren met een bezoek aan Het glasmuseum dat in maart 2006 zijn deuren opent van het totaal vernieuwde museum annex Internationaal Glasexpertisecentrum in Schiedam.

Gerelateerde artikelen

4 reacties

Chantal mei 15, 2006 - 11:46 am

Hallo, dit is geen tip maar een vraag. Ik maak een werkstuk over sjablonen. Maar wat zijn sjablonen nou eigenlijk precies je kan het nergens vinden. Ja alleen voorbeelden maar dan weet ik nog niet precies wat het het is. Zou u mij daar misschien bij kunnen helpen. Dat zou fijn zijn want dan kan ik ook verder met mijn werkstuk. Ik hoop dat u hier terug op zult reageren. Alvast bedankt!
Vriendelijke groeten,
Chantal

Reageer
Elenea mei 15, 2006 - 5:06 pm

@Chantal. Een sjabloon is een model (voorbeeld) om uit te snijden (knippen) en dan als patroon te gebruiken. Bijvoorbeeld op muren, op kaarten of meubels. Omdat je een sjabloon gebruikt kan je het model (figuur) eindeloos precies hetzelfde herhalen. Een vorm van stempelen

Reageer
Joni Dupker januari 21, 2008 - 10:59 am

ik heb op jullie site hele mooie sjablonen gezien maar wil graag weten waar ik die kan kopen.
Is het mogelijk mij het adres te geven of het telefoon nr of wil je mij even bellen hierover?
het gaat vooral om de sjablonen met guirlandes want dit wil ik op mijn glazen haldeur sjabloneren in een wittint zodat het lijkt of het gezandstraalt is.
mijn telnr is 026-3620680 (w) of 026-3610739 (pr) en emailadres jdupker@medinova.com

Reageer
Elenea januari 21, 2008 - 8:05 pm

@Joni Dupker. Welke sjablonen bedoel je?

1. Die in onder de link in het artikel hierboven? Dan vind je op die site een telefoonnummer.
2. Of sjablonen uit mijn weblog? Daar kan je dubbel op klikken om te vergroten en uit te printen, zodat je er zelf sjablonen van kan maken :
deze sjablonen
OF
deze sjablonen

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com