U bevindt zich hier: Home » hobby » Roodkapje en wolf feestje en patroon masker wolf

Roodkapje en wolf feestje en patroon masker wolf

Geschreven door Elenea

De meisjes zijn roodkapje en de jongetjes de wolf op jouw ‘roodkapje en de wolf feestje’. Hier vind je leuke ideeën om een beetje extra aandacht aan de uitnodigingskaart te besteden. Aan het begin van je feestje lees je het sprookje van roodkapje voor (hou het leuk, verzacht de ‘enge’ gedeeltes). Van rood crepepapier heb je van te voren de rode cape-jes gemaakt. Genoeg geknutseld, dan kan je online kant en klaar traktaties bestellen.

Tijdens je partijtje versieren de meisjes een papieren tasje of een doosje voor de koekjes voor oma en de jongens maken van een papieren zak een wolvenkop. Aan het eind van het feestje mogen het tasje (doosje) en de wolvenkop mee naar huis, gevuld met een herinnering. Het spelletje dat beschreven staat bij het maken van de wolvenkop zorgt voor leven in de brouwerij.

En dan de zelf gemaakte roodkapjetaart en limonade. Je kan natuurlijk nog met elkaar een kleurplaat kleuren.

Patronen voor een masker van een wolf :

Gerelateerde artikelen

2 reacties

Erik april 2, 2011 - 12:50 pm

hallo
ik zoek een kartonnen wolvenkop knutsel. ik weet niet of jullie bekend zijn met het regionale scouting weekend maar het thema is weerwolven van wakkerdam en ik wil decoratie van een wolf dus dacht ik kan ik niet een kop maken die de vorm van een wolf heeft?
alvast bedankt, doei

Reageer
Elenea april 3, 2011 - 4:03 pm

@Erikplugge. Onderin het bovenstaande artikel vind je links naar patronen en ideeën om een wolvenkop te maken. Met enige creativiteit, en dat hebben scouts, moet het je gaan lukken …………………. Succes !!!

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com