U bevindt zich hier: Home » hobby » KUBISME en er mee werken

KUBISME en er mee werken

Geschreven door Elenea

Wat is kubisme? In kubistische schilderijen worden objecten en personen vanuit allerlei hoeken getekend, alsof je eromheen loopt. Je doet net alsof de natuur alleen maar bestaat uit kubussen, kegels en bollen. Wat je schildert wordt dus vereenvoudigd, veel simpeler gemaakt.

Voor kinderen is een website gemaakt. Maar ik vind hem ook geschikt voor de volwassen creatieveling die het een en ander wil uitproberen. Ga naar de site en volg de stappen om een eigen kubistische collage te maken en om alle informatie over kubisme te lezen en te bekijken..

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com