U bevindt zich hier: Home » wonen en decoreren » doe het zelf allerlei » Gratis BORDUURPATRONEN borduren

Gratis BORDUURPATRONEN borduren

Geschreven door Elenea

Is jouw hobby borduren en nog eens borduren en zie je niet op tegen een enorm borduurwerk, dan is Frederique Morrel jouw inspiratiebron. Zij hergebruikt oude borduurwerken voor lampen, dienbladen, poefs en voetenbankjes en maakt alles met de hand.

Mooi om te kopen, maar ook een leuk idee om zelf aan de slag te gaan en je oude bankje, stoeltje, voetenbankje een nieuwe look te geven. Je borduurt dat het een lieve lust is en dan bekleed je daarmee jouw object. Gobelin, halve kruisjes, gaan lekker snel !!!!

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com