U bevindt zich hier: Home » wonen en decoreren » keuken tips » Hoe kruidenplant in pot goed houden

Hoe kruidenplant in pot goed houden

Geschreven door Elenea

Hoe houd ik kruidenplantjes in een pot goed? Kruidenplantjes blijven best goed als je ze buiten plaatst. Dat kan door ze in de volle grond te zetten, maar ook door ze in een stenen pot te doen en niet in de volle zon te plaatsen. Geef ze regelmatig water. Tijm en rozemarijn zijn snel tevreden en bieslook kan zelfs buiten overwinteren.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?