U bevindt zich hier: Home » moeders » Nieuwe collecties kinderkleding

Nieuwe collecties kinderkleding

Geschreven door

Via verschillende nieuwsbrieven zie ik dat de nieuwe zomercollecties kinderkleding alweer binnenkomen. Heerlijk om alweer het lentegevoel te krijgen van allemaal kleurrijke topjes en jurkjes. Bij mijn dochter en mij zijn de merken Bengh per Principesse en Muy Malo veruit populair.

Muy Malo is nu ook te bestellen via MooieMerken.nl!

Muy Malo neemt je met de nieuwe zomercollectie voor 2009 mee terug naar de sixties! Stel je voor: blootsvoets rennen in het gras van Woodstock of op het strand, slapeloze nachten beleven en eindeloos dromen over een reis naar de sterren aan de smetteloze hemel. Een heerlijke zomer om zorgeloos van te genieten.

Dankzij Muy Malo wordt de zomer van 2009 weer net zo vrij en vrolijk als die van veertig jaar geleden. “Be sure to wear some flowers in your hair” en bereid je voor op de prachtige zomer die het belooft te worden. Het Volkswagenbusje met cassettespeler voor oude Beatlesbandjes mag niet ontbreken. Met Muy Malo is de herbeleving van de sixties compleet!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com