U bevindt zich hier: Home » kinderboeken » Hoe overleef ik… – het tijdschrift

Hoe overleef ik… – het tijdschrift

Geschreven door

Van de Hoe overleef ik… boeken weet ik dat ze enorm populair zijn onder pubermeiden! Ze lezen vlot en de verhalen zijn herkenbaar. Nu zag ik dat er ook een tijdschrift van uitgegeven is, het Hoe overleef ik… – tijdschrift.

Het tijdschrift is geïnspireerd op de succesboeken van Francine Oomen, zij is tevens hoofdredacteur van het blad. Deze maand is het thema puberteit. Over jezelf ontdekken en keuzes maken, over ongesteldheid, soppende oksels, puisten en ‘herrie in je hersenpan’.

Voor wie nieuwsgierig is geworden, het is mogelijk een proefabonnement te nemen, of een abonnement cadeau te doen.  

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com