U bevindt zich hier: Home » moeders » High School Musical

High School Musical

Geschreven door

Tal van BN-ers kwamen zondagmiddag met hun kinderen naar Tilburg voor de feestelijke première van de familiemusical High School Musical.

Disney’s High School Musical is een eigentijdse musical en vertelt het verhaal over twee middelbare school leerlingen: Troy, de populaire sterspeler van het basketbalteam, en Gabriëlla, een verlegen studiebol die nieuw is op school. Zij komen erachter dat ze een verborgen passie voor zingen delen. Als ze samen auditie doen voor de hoofdrol in de schoolmusical, zet dit de middelbare school East High op zijn kop en gaan hun medeleerlingen zich ermee bemoeien.

In een poging de vaste groepjes op school te handhaven maken de ‘jocks’ (sportfanaten) en de ‘brainiacs’ (studiebollen), en zelfs de vaste leden van de toneelclub, allerlei plannen om het paar uit elkaar te houden zodat ze niet samen kunnen optreden. Maar tegen de verwachtingen in gaan de twee hun droom – en elkaar – toch achterna en weten zo de andere leerlingen te inspireren om hun eigen verrassende, verborgen talenten te laten zien.

Het populaire verhaal is ontstaan als televisiefilm van Disney Channel Original Movies en is voor het eerst uitgezonden in de VS in januari 2006. De film High School Musical is inmiddels buiten de VS uitgebracht in ruim 100 landen.

Gerelateerde artikelen

1 reactie

Ellen januari 28, 2009 - 8:10 pm

Ik ga er ook heen met Britt, dus zal tzt een verslag doen!

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com