U bevindt zich hier: Home » moeders » Zelf je shirt versieren

Zelf je shirt versieren

Geschreven door

In de innovatieve webshop van AttachABadge kunnen jongens en meisjes online zelf een eigen shirt samenstellen en bestellen. Selecteer een of meerdere badges uit het ruime assortiment. Wil je een stoere, grappige, lieve of juist vrolijke badge? Bepaal zelf de plaats waar de badges op het shirt worden aangebracht en ontdek hoe eenvoudig alles gaat. Nadat je eigen creatie klaar is en besteld, wordt deze binnen enkele dagen thuisgestuurd.

AttachABadge richt zicht met dit innovatieve concept op kinderen in de leeftijd van 2 tot 12 jaar. Een doelgroep die nog niet gemachtigd is om zelf een aankoop te doen, maar wel heel goed weet wat ze wel of juist niet willen. Ze vormen de eerste digitale generatie en groeien op met nieuwste technologie. Ze weten hier dan ook snel en feilloos mee om te gaan.

De mogelijkheid om de shirts online te voorzien van een of meerdere verschillende badges op nagenoeg elke plek, maakt AttachABadge een uniek concept. Shirts zijn te bestellen vanaf 19 Euro.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com