U bevindt zich hier: Home » eropuit » Verborgen tuinen bekijken in Rotterdam

Verborgen tuinen bekijken in Rotterdam

Geschreven door Elenea

klaproos papaver verborgen tuinenJaarlijks stellen tientallen Rotterdamse tuineigenaren in de maand juni hun verborgen paradijsjes een weekend lang open voor publiek. Dan kan jij volop inspiratie opdoen voor je eigen tuin of gewoon genieten van al dat schoons. De tuinen liggen verspreid over de stad. Er is een gids met adressen, plattegronden en routes die zowel per fiets, auto of  te voet zijn te volgen.
Surf voor alle informatie naar verborgentuinen.nl

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com