U bevindt zich hier: Home » beurzen en Events » Pompoen snijden bij De Pompoenerie

Pompoen snijden bij De Pompoenerie

Geschreven door Elenea
pompoenerie.nl

pompoenerie.nl

pompoenen evenement

pompoenen evenement

Pompoen snijden kan ieder jaar in de maand september tijdens de Country & Pumpkin Fair rond de Pompoenerie-Boerderij. Al meer dan 15 jaar geleden werd voor het eerst de Country & Pumpkin Fair georganiseerd. De Country & Pumpkin Fair is hét evenement op het gebied van landelijk leven, wonen, tuin, fashion en beauty. Kortom alles wat het leven aangenaam maakt. Genieten is wat centraal staat tijdens dit event: terras met heerlijke pompoengerechten en sfeervolle livemuziek, diverse workshops, lekker laten verwennen in de beauty en fashion tent. Gezelligheid gegarandeerd!
Voor de kinderen is er een kidstent om Halloween pompoenen uit te snijden, of melk eens de ranja koe!
Voor het  feestprogramma surf je naar : countryenpumpkinfair.nl

Pompoen snijden tijdens pompoendagen

 Ieder jaar in de maand oktober wordt de Pompoenerie-boerderij omgetoverd tot een groot Halloween spektakel. Gedurende twee weken rond de herfstvakantie staat de Pompoenerie-boerderij geheel in het teken van Halloween. Kom en griezel mee en volg onder deskundige leiding een workshop pompoen uitsnijden. Leuk voor een middagje uit!
De Pompoenerie-boerderij is geopend van augustus tot november van 13.00 – 17.00 uur van dinsdag tot en met zaterdag of via een telefonische reservering.
Voor alle actuele informatie surf je naar pompoenerie.nl

vrolijk gezicht pompoen

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com