U bevindt zich hier: Home » feestdagen » Bloemenslinger en traktatie wenskaart

Bloemenslinger en traktatie wenskaart

Geschreven door Elenea

bloemenslinger bloemenkaartenMet deze originele felicitatiekaart maak je zelf of de gelukkige ontvanger een duurzame bloemenslinger, traktatie of boeket van papier. Het papierontwerp is van Jurianne Matter, die eerder mooie lantaarntjes, wensbootjes en engelen ontwierp. En dus nu BLOM. Gemaakt van papier en je kan weer zelf een beetje aan de slag, want ze zijn uitgestanst en multi-inzetbaar als wenskaart, decoratie, traktatie en Blom is voorzien van mooie bloemdessins.
Blom kan in een vaas of valt door de brievenbus om te feliciteren. Aan een koordje geregen wordt Blom een vrolijke bloemenslinger en op een houten prikker in een cakeje verandert Blom in een hippe bloementuin-traktatie!
Blom zit in een pakketje van 3 kaarten (totaal 15 bloemen) + 4,50 m bloemendraad en kost € 7,50 per pakketje en is verkrijgbaar bij Rosa Rugosa Blog

bloemenslinger wenskaart

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com