Gerelateerde artikelen

  • Papierklei keramiek zelf maken met snelle truc Papierklei keramiek zelf maken met snelle truc
  • Camelia bloeit als eerste in vroege voorjaar Camelia bloeit als eerste in vroege voorjaar
  • Zwart wit decoratie in huis voor stoer en luchtig Zwart wit decoratie in huis voor stoer en luchtig
  • Hanging basket zelf maken met rieten mand Hanging basket zelf maken met rieten mand
  • Polscorsage maken voor de bruid doe je zo Polscorsage maken voor de bruid doe je zo
  • Draagtas maken met oude kranten en versieren Draagtas maken met oude kranten en versieren
hobby

Bloemenslinger en traktatie wenskaart

bloemenslinger bloemenkaartenMet deze originele felicitatiekaart maak je zelf of de gelukkige ontvanger een duurzame bloemenslinger, traktatie of boeket van papier. Het papierontwerp is van Jurianne Matter, die eerder mooie lantaarntjes, wensbootjes en engelen ontwierp. En dus nu BLOM. Gemaakt van papier en je kan weer zelf een beetje aan de slag, want ze zijn uitgestanst en multi-inzetbaar als wenskaart, decoratie, traktatie en Blom is voorzien van mooie bloemdessins.
Blom kan in een vaas of valt door de brievenbus om te feliciteren. Aan een koordje geregen wordt Blom een vrolijke bloemenslinger en op een houten prikker in een cakeje verandert Blom in een hippe bloementuin-traktatie!
Blom zit in een pakketje van 3 kaarten (totaal 15 bloemen) + 4,50 m bloemendraad en kost € 7,50 per pakketje en is verkrijgbaar bij Rosa Rugosa Blog

bloemenslinger wenskaart

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?