U bevindt zich hier: Home » hobby » Levendige snelle schetsen

Levendige snelle schetsen

Geschreven door Elenea

snel schetsen is een kunstGuusje Kaayk tekent met krijt en papier levendige snelle schetsen in een dynamisch lijnenspel. De spontaniteit waarmee de schetsen (zichtbaar) gemaakt zijn, is de kracht bij deze tekeningen. De lijnen laten je een sfeer herkennen.
Geniet en probeer het zelf, dan ervaar je dat het makkelijk lijkt, maar veel méér is en dus groeit je waardering.

Gerelateerde artikelen

2 reacties

Marleen Hoogendam augustus 10, 2006 - 5:23 pm

Beste Elenea,

Ik zocht op ‘vliegengordijn’ en kwam op jouw site terecht. Twee uur later zit ik er nog. En vind ik Guusje Kaayk, die me op het idee van een zelfgemaakt vliegengordijn bracht op het ‘Festival Boulevard’ in Den Bosch. De toegang is gemaakt door haar, van vrolijk beschilderde doorzichtige lamellen. Dat maakt de cirkel rond voor mij, jouw site moet gewoon toegevoegd worden aan mijn favorieten!

Weet je toevallig ook nog of er ergens doorzichtige lamellen te verkijgen of een groot, stevig stuk plastic waar je lamellen van kunt knippen?

Bedankt alvast,
Marleen

Reageer
Elenea augustus 10, 2006 - 7:21 pm

@Marleen. Kijk, daar doen we het voor. Door communicatie, mensen met elkaar in contact brengen, om tot nieuwe ideeën te komen. Super! Heel veel succes. Ik heb hier een site voor je waar je transparante plastic folie in allerlei diktes kan vinden. Wellicht kunnen zij je ook weer verder helpen.

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com