U bevindt zich hier: Home » moeders » Challenge day

Challenge day

Geschreven door

Gezien op de televisie, de documentaire Challange Day. Experimenteel ‘overgewaaid’ uit Amerika. In een 3e klas middelbare school in Amsterdam wordt de grensverleggende methode Challenge Day (hier vertaald “Over de Streep”) ingezet om pesten op scholen tegen te gaan en wederzijds respect te stimuleren.challenge

In eerste instantie kreeg ik er het typisch Amerikaanse gevoel bij (you know, over the top), maar doordat de setting nu Nederland was, kwam het echt en oprecht bij me over. Een geweldige methode, die wat mij betreft op alle middelbare scholen in Nederland mag worden toegepast. Bij voorkeur door Amerikanen begeleid: die kunnen dat echt als geen ander. Deze methode heeft een beetje ‘over the top’ nodig.

Kijk hier de uitzending (terug), maar kijk vooral met je pubers!!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com