U bevindt zich hier: Home » attracties » Zwemmen tussen palm-en bananenbomen

Zwemmen tussen palm-en bananenbomen

Geschreven door Elenea

subtropisch zwemmenIn het hart van Rotterdam aan de Maasboulevard ligt golfslagbad Tropicana, een subtropisch zwembad met subtropische temperatuur (30 graden) en een oase van tropische planten. De zwemaccommodatie is vol glijbanen, bubbelbaden en lekker veel plekjes om te relaxen.
Combineer je bezoek met een wandeling over de Maasboulevard.
Surf voor alle informatie naar tropicana.nl

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?