U bevindt zich hier: Home » buitenland » Prachtige tuinen kijken in Londen

Prachtige tuinen kijken in Londen

Geschreven door Elenea

prachtige tuinen Londen bezoekenTijdens het Open Garden Squares Weekend worden ieder jaar in de maand juni in Londen de prachtige plein-en stadstuinen opengesteld voor publiek. In 2010 is dat op 12 en 13 juni. De Transport For Londen organiseert wandelingen langs diverse tuinen en op zondag start er ook een fietstocht.
Tickets bestellen doe je bij opensquares.org

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?