U bevindt zich hier: Home » eropuit » Romantisch Valentijn idee

Romantisch Valentijn idee

Geschreven door ellenhobby

Romantisch Valentijn idee, want binnenkort, 14 februari, is het weer Valentijnsdag en dan verrassen geliefden elkaar overal ter wereld. Dat is dé dag om je liefde van jouw leven te laten voelen hoeveel je van haar of hem houdt. Dat is dé dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met cadeautjes, bloemen, of kaarten.

Romantisch Valentijn idee

Een romantische avond is een goed idee.
Er zijn hotels die een speciaal Avondje Valentijn organiseren.

Een zuinige oplossing is :

  • een romantische film en bekijk die thuis lekker samen op de bank of op bed …..
  • Voorbeeld de film : ‘Last Chance Harvey
    Terwijl de gescheiden New Yorker Harvey Shine (Dustin Hoffman) zijn baan probeert te redden, moet hij naar Londen afreizen voor de bruiloft van zijn dochter.
    Bij aankomst echter vertelt zijn dochter Susan (Liane Balaban) dat niet hij, maar stiefvader Brian (James Brolin) haar naar het altaar mag brengen. Zijn teleurstelling is zo groot, dat Harvey besluit na de plechtigheid te vertrekken. Zijn persoonlijk drama is compleet als hij zijn vliegtuig mist en ook nog zijn baan verliest. Op het vliegveld belandt hij in een bar en raakt aan de praat met Kate Walker (Emma Thompson). Zij haalt hem over om toch naar de receptie te gaan en Harvey haalt haar op zijn beurt over om met hem mee te gaan. Zo begint voor twee volwassen mensen een bijzondere romance, die beiden inspireert zichzelf nogmaals te laten verrassen door de liefde!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com