U bevindt zich hier: Home » eropuit » Scooter huren en Noord Holland verkennen

Scooter huren en Noord Holland verkennen

Geschreven door Elenea

scooter hurenJe kan een geluidsarme snorscooter huren voor een ochtend, een middag en voor een hele dag. Je hoeft geen helm te dragen, maar je moet wel op de fietspaden rijden. Je moet  in het bezit zijn van een rijbewijs of scooterrijbewijs, zo niet, dan kan je achterop. Kinderen gaan in ieder geval achterop en er zijn voor de allerkleinsten kinderzitjes.  Je kunt een uitgestippelde route kiezen of je rijdt je eigen route door het Waterland en de Zaanstreek, dat ligt direct boven Amsterdam en bestaat uit bekende toeristische trekpleisters zoals Volendam, Edam, Marken, Monnickendam en de Zaanse Schans, maar ook vele oerhollandse dorpjes waarbij je het gevoel krijgt 100 jaar terug te gaan in de tijd. De uitgestippelde routes worden duidelijk aangegeven, zowel op een routekaart als langs de wegen, zodat je niet kunt verdwalen.
Voor alle informatie surf je naar scooterexperience.nl

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com