U bevindt zich hier: Home » boeken en tijdschriften » De mooiste wandelroutes in Nederland

De mooiste wandelroutes in Nederland

Geschreven door Elenea

mooiste wandelroutesBen je een echte wandelliefhebber en wil je graag thuis een wandeling uitzoeken, dan kan dat met de top 50 mooiste wandelingen in Nederland. De routes liggen tussen de tien en twintig kilometer, verspreid door heel Nederland. Ze zijn een verzameling van de tweewekelijkse wandelrubriek in De Telegraaf. De uitgebreide routebeschrijvingen en kaarten, het wel of niet meenemen van de hond, het benoemen van horeca zorgen er voor dat je onderweg kunt genieten van de schoonheid van de omgeving en de gebouwen.
Top 50 Mooiste Wandelingen in Nederland is een must voor elke actieve levensgenieter.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com