Gerelateerde artikelen

  • Zandkastelen bouwen met de kinderen Zandkastelen bouwen met de kinderen
  • Bodypainting festival in Lisse Bodypainting festival in Lisse
  • KreaDoe is veelzijdige hobbybeurs KreaDoe is veelzijdige hobbybeurs
  • Naar strand Scheveningen met de boot Naar strand Scheveningen met de boot
  • Schoonhoven en Oudewater leuk dagje uit Schoonhoven en Oudewater leuk dagje uit
  • Zee aquarium Sea Life Scheveningen Zee aquarium Sea Life Scheveningen
eropuit

Dagjes eropuit en je favoriete club steunen

Shop4club is een online spaarprogramma voor clubs en verenigingen. De clubs kunnen hun leden oproepen om hun online aankopen bij één van onze 875 aangesloten webwinkels te doen, voor elke bezoeker welke een aankoop doet krijgt de club een commissie. Deze commissie varieert van enkele euro’s tot 50 euro per bestelling.
Dit is dus een ideale manier voor clubs om extra geld in te zamelen, zonder dat het de leden ook maar iets kocht. Verder staan er een groot aantal kortingscodes op de website, waardoor de bezoeker zelf ook nog eens extra korting krijgt. Er is een aparte categorie gemaakt met de leukste dagjes weg en uitjes.