U bevindt zich hier: Home » eropuit » Dagjes eropuit en je favoriete club steunen

Dagjes eropuit en je favoriete club steunen

Geschreven door Elenea

Shop4club is een online spaarprogramma voor clubs en verenigingen. De clubs kunnen hun leden oproepen om hun online aankopen bij één van onze 875 aangesloten webwinkels te doen, voor elke bezoeker welke een aankoop doet krijgt de club een commissie. Deze commissie varieert van enkele euro’s tot 50 euro per bestelling.
Dit is dus een ideale manier voor clubs om extra geld in te zamelen, zonder dat het de leden ook maar iets kocht. Verder staan er een groot aantal kortingscodes op de website, waardoor de bezoeker zelf ook nog eens extra korting krijgt. Er is een aparte categorie gemaakt met de leukste dagjes weg en uitjes.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com