U bevindt zich hier: Home » buitenland » Wereldwijd Gay Prides bezoeken en hotels boeken

Wereldwijd Gay Prides bezoeken en hotels boeken

Geschreven door Elenea

Wereldsteden organiseren Gay Prides die de roep om gelijkheid en festiviteiten combineren. De straten in Amsterdam, Madrid, Londen, San Francisco, en Toronto worden iedere zomer weer dagenlang roze gekleurd door parades, concerten en drag queens. Boekingssite Hotels.com ging in deze steden op zoek naar stijlvolle en gayvriendelijke hotels. Maak je keuze :

  • De Gay Pride in San Francisco is de grootste van Amerika met iexder jaar een nieuw thema. Hotel Diva heeft moderne en kleurrijke kamers voorzien van subtiele roze details en discreet geplaatste condooms in de kluis. Het hotel is gelegen in downtown San Francisco, dicht bij het hart van de festiviteiten.
  • In de Spaanse hoofdstad Madrid, in de wijk Chueca, vindt traditiegetrouw de Gay pride plaats. Hotel Best Western Arosa, bekend om haar Japanse restaurant, vormt een geschikte verblijfsplaats. Gelegen aan Gran Vía is dit hotel een oase van rust midden in het drukke centrum van de stad. In het 18de eeuwse gebouw met imposante marmeren entree worden elegantie en moderne luxe verenigd. Het hotel heeft acht nieuwe Japanse designkamers ingewijd, en biedt een spectaculair uitzicht over de stad.
  • Jaarlijks bevolken bijna een miljoen mensen de straten van Toronto om de Gay Pride te vieren.  Het Gladstone Hotel, gebouwd in een 19e eeuws gebouw, weerspiegelt de moderne en kosmopolitische geest van deze stad tot in perfectie. De 37 kamers zijn ontworpen door verschillende kunstenaars met een eclectische mix tussen funk en chic: zeer inspirerend voor designliefhebbers. Er worden kunstevenementen georganiseerd, en het restaurant in het hotel staat bekend om de kwaliteit en innovatie van haar biologische keuken.
  • Midden in Mayfair, London, aan de route van de Gay Pride London, ligt het Chesterfield Mayfair Hotel: een juweel van een hotel dat de charmes uit het Britse verleden combineert met hedendaagse luxe. 
  • De Amsterdamse Gay Parade is een wereldwijd begrip geworden  door de boten die door de grachten varen.  Het centraal gelegen Sofitel Amsterdam The Grand kijkt uit over de Amsterdamse grachten en vormt een unieke verblijfslocatie tijdens de Gay Pride.

 [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=u3Uzysbi1fI&feature=related[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com