U bevindt zich hier: Home » eropuit » Markten in Noord Holland

Markten in Noord Holland

Geschreven door Elenea

Heerlijk om op een markt te snuffelen en de lokale sfeer te ervaren. Noord Holland heeft een diversiteit aan markten, maak je keuze uit de onderstaande mogelijkheden :

  • Kaasmarkt in Edam
  • Natuurlijk de bazaar in Beverwijk
  • In eind mei de Luilakmarkt in Haarlem
  • De gezondste markt van Nederland (zegt men) is de Vismarkt in Den Oever Iedere zaterdagochtend van 09:00 – 12:30 uur wordt de vis verkocht die in de voorafgaande week van de vissersschepen komt. Echt zeervers dus !!!! Van schol, tong, kabeljauw, bot en wijting tot garnalen, langoustines, poon, zeeduivel en mosselen!

  • In juni de Lappendag in Enkhuizen een traditie die  na jaren en jaren nog steeds springlevend is met een ruim twee kilometer lange markt. Van 9.00 tot 17.00 uur bieden 400 marktkooplieden hun waren aan in de Enkhuizer binnenstad, van confectie tot huishoudelijke artikelen en voor zeer aantrekkelijke prijzen !!!!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com