U bevindt zich hier: Home » eropuit » Festival Food4you is alles ontdekken over eten

Festival Food4you is alles ontdekken over eten

Geschreven door Elenea

Voor kinderen en volwassenen, hobbykoks en foodprofessionals valt er tijdens het kennisfestival Food4you in Wageningen, Ede en Barneveld van alles te beleven. Wat eten we in 2050? Wat aten we in de Middeleeuwen? En hoe reageren onze genen op ons sterk veranderde voedingspatroon? Deze en andere vragen over voeding worden van woensdag 6 tot en met maandag 11 oktober  2010 beantwoord.
Meer activiteiten en wetenswaardigheden op food4you.nl       
(Het programma wordt regelmatig aangevuld).

  • Bezoekers van Food4you proeven wat onze voorouders duizenden jaren geleden aten en dronken. Ook is er aandacht voor seizoensgebonden voedsel uit de eigen regio.  En wat verstonden de vorige generaties in andere culturen onder gezond eten? De wetenschappelijk onderbouwde kennis van Food4you helpt de mensen gezonde én lekkere keuzes te maken op het gebied van voeding. Speciaal voor kinderen is er de Kinderuniversiteit, waarbij echte professoren de jeugd op toegankelijke wijze laten kennismaken met de wetenschap achter de weetjes.
  • Dit jaar ook Food4you activiteiten in Ede en Barneveld. Een bijzondere Karavaan trekt door de Food Valley die bestaat uit mobiele activiteiten op het gebied van lekker en gezond eten. Zo is er een minibioscoop met korte films over eten en laat de Sapmobiel bezoekers kennismaken met de lekkerste sappen. En natuurlijk is er ook hier informatie en advies.
  • Food4you laat zien wat de Food Valley te bieden heeft. Food4you geeft een uniek kijkje in de keuken van de Food Valley.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com