U bevindt zich hier: Home » cadeau shoppen » Kleurboek en creativiteit stimuleren

Kleurboek en creativiteit stimuleren

Geschreven door Elenea

Een interactief kleurboek vol met mooie en verfijnde illustraties speciaal gemaakt door de toonaangevende mode-illustrator Nina Chakrabarti.  Het is eigenlijk een kleurboek maar dan voor alle leeftijden en leuk voor iedereen die van tekenen, versieren en mode houdt. Een inspirerend kleurboek met leuke plaatjes van talloze kledingstukken en mode items.  Handig om ideeën op te doen voor eigen creaties en tekeningen. Het boek stimuleert de creativiteit, met illustraties in kleur, ontwerpen om af te maken en veel simpele zelfmaak-ideeën (hoe je een sari te maken, weer een servet in een hoofddoek, kleurstof een t-shirt, etc.). Het boek doet je denken aan een vakantie-doe-boek maar dan creatiever. Geweldig leuk om te doen en om kado te krijgen en te geven.
Bestellen, klik op My wonderful world of fashion

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com