U bevindt zich hier: Home » inspiratie » fotografie allerlei » Fantasie kijktip en inspiratietip

Fantasie kijktip en inspiratietip

Geschreven door Elenea

De fotoserie Pencil vs Camera van Ben Heine is erg leuk. Omdat het zo simpel is (lijkt !!!!). Heine nam foto’s van een doodgewoon straatbeeld en legde er een pentekening bovenop van hoe het in zijn ogen ook had kunnen zijn. Hierdoor krijgt de foto een heel andere uitstraling.
Als je een minuutje hebt, surf dan naar benheine.com/pencilvscamera

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?