U bevindt zich hier: Home » eropuit » Internationale kant tentoonstelling

Internationale kant tentoonstelling

Geschreven door Elenea

Een bijzondere tentoonstelling “Er loopt een rode draad doorheen” vond plaats in Museum de Kantfabriek in Horst.  Tentoongesteld werden objecten van leden van Experikant en KantelinK. Beide groepen hebben hun wortels in het vervaardigen van kant, zowel klassiek als eigentijds. Zij toonden eigentijdse werken, ontstaan uit allerlei draden, zodat we ook van “Draadwerk” kunnen spreken.

Ieder van de leden werkt – binnen het groepsverband – onder eigen verantwoordelijkheid. Dit heeft een grote variatie in vormgeving en gekozen materialen tot gevolg. Beslist de moeite waard om te komen kijken!

Na de expositie in de Kantfabriek, wordt het werk opnieuw tentoongesteld  in Kasteeldomein ’t Speelhof te Sint Truiden, België van 26 augustus tot en met 25 september 2011.
Er is meer te zien op de website :

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com