Gerelateerde artikelen

  • Bruidsjurken overnemen voor je creatieve hobby Bruidsjurken overnemen voor je creatieve hobby
  • Romantische muur decoratie is een kantlijst Romantische muur decoratie is een kantlijst
  • Textiel collage maken met inspiratie Textiel collage maken met inspiratie
  • Kunst maken van oud hout met voorbeeld foto Kunst maken van oud hout met voorbeeld foto
  • Borduurwerk in Museum de Kantfabriek Borduurwerk in Museum de Kantfabriek
  • Creatief boek maken als herinneringsboek Creatief boek maken als herinneringsboek
eropuit

Internationale kant tentoonstelling

Een bijzondere tentoonstelling “Er loopt een rode draad doorheen” vond plaats in Museum de Kantfabriek in Horst.  Tentoongesteld werden objecten van leden van Experikant en KantelinK. Beide groepen hebben hun wortels in het vervaardigen van kant, zowel klassiek als eigentijds. Zij toonden eigentijdse werken, ontstaan uit allerlei draden, zodat we ook van “Draadwerk” kunnen spreken.

Ieder van de leden werkt – binnen het groepsverband – onder eigen verantwoordelijkheid. Dit heeft een grote variatie in vormgeving en gekozen materialen tot gevolg. Beslist de moeite waard om te komen kijken!

Na de expositie in de Kantfabriek, wordt het werk opnieuw tentoongesteld  in Kasteeldomein ’t Speelhof te Sint Truiden, België van 26 augustus tot en met 25 september 2011.
Er is meer te zien op de website :

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?