U bevindt zich hier: Home » eropuit » Het Paard Van Sinterklaas en waar is het paard

Het Paard Van Sinterklaas en waar is het paard

Geschreven door Elenea

Winky is zes jaar als ze naar Nederland komt. Alles is hier anders en ze moet overal ontzettend aan wennen. Haar eerste schooldag is een ramp. Gelukkig vindt ze troost bij Saartje, een oude pony. Als Winky’s moeder onverwacht naar China gaat om voor haar zieke moeder te zorgen, wordt Saartje nog belangrijker voor Winky. Tante Cor, de eigenaresse van Saartje, wil Winky wel leren paardrijden maar dat mag niet van Winky’s vader. Als Saartje plotseling overlijdt, voelt Winky zich ontzettend alleen. Ze wil zo graag een paard, maar hoe komt ze daaraan? Van haar ouders krijgt ze er zeker geen. Dan hoort Winky over Sinterklaas, een goedheiligman die iedereen kadootjes geeft. Winky besluit om hem een paard te vragen.
Film/DVD : Het paard van Sinterklaas
Film/DVD : Waar is het paard van Sinterklaas

Deze Nederlandse familiefilms zijn geschikt voor alle leeftijden.

 

HET PAARD VAN SINTERKLAAS
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_MTdLL08Yds&feature=channel[/youtube]

WAAR IS HET PAARD VAN SINTERKLAAS
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=T62GVXqK764[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com