Gerelateerde artikelen

  • Effen witte muur simpel relief dus sfeer geven Effen witte muur simpel relief dus sfeer geven
  • Viltstiften schort en oprolbaar krijtjes etui maken Viltstiften schort en oprolbaar krijtjes etui maken
  • Gratis patroon peuter luierbroekje Gratis patroon peuter luierbroekje
  • Deurstopper als origineel vakantie souvenir Deurstopper als origineel vakantie souvenir
  • Fotomozaiek is alle foto’s gebruiken Fotomozaiek is alle foto’s gebruiken
  • Caramel toffees maken met kinderen en dit recept Caramel toffees maken met kinderen en dit recept
hobby

Rajacenna geeft tekenles aan kinderen

De masterclass tekenen die Rajacenna op basisschool De Achthoek in Wolphaartsdijk gaf, was een groot succes. Daarbij werd gebruik gemaakt van een revolutionaire lesmethode waarbij kinderen (leerlingen) écht kunnen leren tekenen en schilderen met Art Academy voor Nintendo DS.

Tekenfenomeen Rajacenna werd vorig jaar ontdekt door een Amerikaanse uitgeverij en behoorde met haar verbazingwekkende realistische portrettekeningen in één klap tot de beste tekenaars ter wereld. Inmiddels is ze een begrip onder de jeugd geworden en heeft ze al vele kinderen geinspireerd om ook te gaan tekenen. Veel kunst- en tekenleraren overal ter wereld, gebruiken haar filmpjes en tekeningen als voorbeeld in hun lessen op school.

Zet  je geluid van de computer aan en geniet van het tekenen hoe Rajacenna Lady Gaga tekent :

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4U4sANp1-f8&feature=fvst[/youtube]

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?