U bevindt zich hier: Home » eropuit » Voetbal museum is dagje uit voor hele gezin

Voetbal museum is dagje uit voor hele gezin

Geschreven door Elenea

Het voetbal pretpark van Nederland bevindt zich in Middelburg. Het interactieve voetbalmuseum is een dagje uit voor het hele gezin. Je kunt er zelf een balletje trappen, commentaar geven op een wedstrijd of in het spookhuis de ergste overtredingen ooit zien. Je beleeft meeslepende films, de nieuwste games en spellen, indrukwekkende ruimtes, waardevolle museumstukken, fantastische foto’s en spannende verhalen. Hier speel, kijk, hoor, ruik en voel je voetbal, de grootste sport ter wereld. Hier belééf je voetbal in maar liefst 21 belevenissen.
Infot en openingstijden bij voetbalexperience.nl

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com