U bevindt zich hier: Home » eropuit » Route met kunstwerken van licht

Route met kunstwerken van licht

Geschreven door Elenea

De lichtkunstroute in de bijzondere binnenstad van Utrecht vertelt het verhaal van de zeven W’s : water, werf, wonen, welvaart, wonderen, wet en wetenschap. De lichtkunst verlichting gaat tegelijk aan met de straatlantaarns en gaat om middernacht uit. De route is elke dag te zien en te doen en je kan de routekaart downloaden bij trajactumlumen.nl

  • Trajectum Lumen is een ontdekkingstocht in het duister langs artistiek uitgelichte locaties in de bijzondere Utrechtse binnenstad. Na het vallen van de avond, voert Trajectum Lumen je van het centraal gelegen Vredenburg langs een groeiend aantal projecten van gerenommeerde (inter)nationale lichtkunstenaars. Sinds de lancering voorjaar 2010 duiken op de route steeds méér nieuwe lichtkunstwerken op. Samen brengen deze het heden en verleden van de stad op spectaculaire wijze tot leven.

 [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=my0z_uAo-pI[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com