U bevindt zich hier: Home » eropuit » Mooiste plein is Grote Markt in Brussel

Mooiste plein is Grote Markt in Brussel

Geschreven door Elenea

Tijdens de verkiezing bij Stedentripper.com van het mooiste plein in Europa kon er op twintig mooiste pleinen in Europa gestemd worden. De Grote Markt in Brussel, met het broodhuis, de gildehuizen en het stadhuis kwam als mooiste plein naar voren.
Het Vrijthof in Maastricht kreeg plaats 11.
Meer lezen, surf naar stedentripper.com/mooiste pleinen europa

BRON afbeelding : vakantiewegwijzer.com

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?