Gerelateerde artikelen

  • Papierklei keramiek zelf maken met snelle truc Papierklei keramiek zelf maken met snelle truc
  • Cappuccino cacao figuren maken met sjabloon Cappuccino cacao figuren maken met sjabloon
  • Recept ijskoffie maken met weinig ingredienten Recept ijskoffie maken met weinig ingredienten
  • Handgemaakte producten en Etsy inspireren Handgemaakte producten en Etsy inspireren
  • Delfts blauw impressie om creatief mee om te gaan Delfts blauw impressie om creatief mee om te gaan
  • Nieuwjaarsdag en wat kunnen we gaan doen Nieuwjaarsdag en wat kunnen we gaan doen
eropuit

Snuffelen fietsen en wandelen combineren

‘Van brocante tot theetuin’  is een verrassende theetuin, grenzend aan de historische binnenstad van Delft. Je kunt er genieten van een kopje koffie of thee met lekkernijen en heerlijk snuffelen tussen brocante spulletjes. Er is  een fietsroute samengesteld door het schilderachtige Delft met haar vele speciaalzaakjes langs de mooie grachten die Delft rijk is en langs de groene weiden van Midden-Delfland. Stoppen bij zaakjes met brocante, antiek, keramiek, een kijkje nemen bij een zuivelboerderij of druivenkwekerij.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?