U bevindt zich hier: Home » eropuit » Snuffelen fietsen en wandelen combineren

Snuffelen fietsen en wandelen combineren

Geschreven door Elenea

‘Van brocante tot theetuin’  is een verrassende theetuin, grenzend aan de historische binnenstad van Delft. Je kunt er genieten van een kopje koffie of thee met lekkernijen en heerlijk snuffelen tussen brocante spulletjes. Er is  een fietsroute samengesteld door het schilderachtige Delft met haar vele speciaalzaakjes langs de mooie grachten die Delft rijk is en langs de groene weiden van Midden-Delfland. Stoppen bij zaakjes met brocante, antiek, keramiek, een kijkje nemen bij een zuivelboerderij of druivenkwekerij.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com