U bevindt zich hier: Home » buitenland » Nieuw Landal GreenPark in Winterberg.

Nieuw Landal GreenPark in Winterberg.

Geschreven door Elenea

In het Sauerland ligt het Landal Park op een helling tegen beschermd bosgebied aan. Het bungalowpark met 120 chalets heeft uitzicht op de skipiste en zoals we gewend zijn de vele parkfaciliteiten zoals het restaurant, de Bollo Club voor kinderen, de Take Away en het zwembad voor een zorgeloze vakantie, midweek of lang weekend. Dus wederom, voor elk wat wils, het hele jaar door….. en het ligt ongeveer 310 km vanaf Utrecht.
Voor boeken en meer informatie surf je naar landal.nl/winterberg

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com