U bevindt zich hier: Home » eropuit » Tuin vol met vlinders in Luttelgeest.

Tuin vol met vlinders in Luttelgeest.

Geschreven door Elenea

Een tuin vol met vlinders waar je je kunt verwonderen over de pracht van de natuur. De Orchideeën Hoeve biedt onderdak aan vlinders en orchideeën, samen goed voor meer dan 3000 soorten. Maar er is meer, zoals  tropische vissen, tropische planten, reptielen en vijvers met koikarpers. Je wandelt door een nagebootst stukje oerwoud.
De combinatie van natuur, winkelen, tropisch restaurant, genieten en uitgaan onder één dak maakt de Orchideeën Hoeve in Luttelgeest (ongeveer 25 km van Giethoorn) tot een compleet dagje uit voor alle leeftijden. Voor de kinderen is er een spannende speurtocht en creatieve mensen kunnen een workshop bloemschikken volgen.
De Orchideeën Hoeve is geheel overdekt.
Voor openingstijden en alle overige informatie surf je naar orchideeenhoeve.nl

BRON foto : butterflyutopia.com

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com