Gerelateerde artikelen

  • Hanging basket zelf maken met rieten mand Hanging basket zelf maken met rieten mand
  • Gluurpop maken en wat is een gluurpop Gluurpop maken en wat is een gluurpop
  • Lammetjes knutselen en maken als decoratie Lammetjes knutselen en maken als decoratie
  • Kamerplant wordt volgroeide boom Kamerplant wordt volgroeide boom
  • Buitendouche in de tuin zelf maken Buitendouche in de tuin zelf maken
  • Op klein balkon of terras een zitplek maken Op klein balkon of terras een zitplek maken
eropuit

Tuin vol met vlinders in Luttelgeest.

Een tuin vol met vlinders waar je je kunt verwonderen over de pracht van de natuur. De Orchideeën Hoeve biedt onderdak aan vlinders en orchideeën, samen goed voor meer dan 3000 soorten. Maar er is meer, zoals  tropische vissen, tropische planten, reptielen en vijvers met koikarpers. Je wandelt door een nagebootst stukje oerwoud.
De combinatie van natuur, winkelen, tropisch restaurant, genieten en uitgaan onder één dak maakt de Orchideeën Hoeve in Luttelgeest (ongeveer 25 km van Giethoorn) tot een compleet dagje uit voor alle leeftijden. Voor de kinderen is er een spannende speurtocht en creatieve mensen kunnen een workshop bloemschikken volgen.
De Orchideeën Hoeve is geheel overdekt.
Voor openingstijden en alle overige informatie surf je naar orchideeenhoeve.nl

BRON foto : butterflyutopia.com

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?