U bevindt zich hier: Home » boeken en tijdschriften » Musea voor kinderen

Musea voor kinderen

Geschreven door Elenea

Een boekje met 180 musea voor kinderen in Nederland. Leuk om kado te doen of om cadeau te vragen/krijgen. Veel musea organiseren activiteiten voor kinderen, zoals kunst maken in het Van Goghmuseum, broodjes bakken in het Bakkerijmuseum etc….
Klik opAlle leuke museumadressen voor kinderen“.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?