U bevindt zich hier: Home » feestdagen » Origineel en kleurrijk inpakken met Leuke Lintjes

Origineel en kleurrijk inpakken met Leuke Lintjes

Geschreven door Elenea

Wat is er nou leuker dan een cadeautje of traktatie extra aandacht te geven. Met de nieuwste collectie inpakmaterialen van Leuke Lintjes is elk cadeautje in een handomdraai om te toveren tot een feestelijk pakje.

Kleurrijk cadeaupapier
Niet bij elk product past hetzelfde inpakpapier. Met het nieuwe dubbelzijdige cadeaupapier als Lovebird, valt de daadwerkelijke beslissing pas bij het inpakken. Kies een papierzijde en de sfeer is bepaald. Een oer-Hollands geschenk wordt extra feestelijk met cadeaupapier Hollands Patchwork, dat aansluit bij de huidige ‘I love Holland’-trend. Verrassend voor kinderen is het nieuwe cadeaupapier Visjes, waarbij het lijkt of de vissen daadwerkelijk over het cadeautje zwemmen. Dankzij de brievenbuskoker geen hoge verzendkosten voor de rollen en het papier is zelfs als losse vellen te bestellen. Voor de snelle inpakkers zijn er ook handige kant-en-klare zakjes.

Meterslange vrolijk gekrulde lintjes
Dubbelzijdig krullint geeft een cadeau een bijzondere uitstraling. Bij de uiteinden van de opgekrulde lintjes wisselen beide kanten zich af. Geschikt om bijvoorbeeld een kraamcadeautje, luiertaart of bedankje mee op te vrolijken. Het lint is verkrijgbaar in veel variaties en lengten.
Wie genoeg heeft van gouden stickers met sierlijke letters ‘bedankt’ erop, moet zeker eens bij Leuke Lintjes gaan kijken. Exclusief voor Leuke Lintjes ontwierp Knetterleuk namelijk een serie bonte, trendy ‘bedankt’-stickers. Zo wordt het nóg leuker om iemand te bedanken.

Bonte traktaties
Trakteren is een feest op zich, zeker met de nieuwste vrolijke puntzakjes met stippen, in de kleuren lime en rood. Maak een hele mand vol lekker gevulde puntzakjes en succes in de klas is gegarandeerd. Geen fan van rood of lime? Kies dan voor een van de andere traktatiezakjes of –tasjes, beschikbaar in allerlei vrolijke, bonte en stoere dessins, in de maten klein, medium, groot en groter.

Nieuwsgierig? Kijk voor alle nieuwe producten en het gehele assortiment op www.leukelintjes.nl.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com