U bevindt zich hier: Home » hobby » Unieke knopen handgemaakt en handbeschilderd

Unieke knopen handgemaakt en handbeschilderd

Geschreven door Elenea

Stuk voor stuk kunstwerkjes zijn deze handgemaakte en handbeschilderde witte, wit/zwarte en Delfts blauwe porseleinen knopen zijn verkrijgbaar in zeven maten rond: 12, 16, 20, 24, 30, 38 en 44 mm en één maat ovaal 18 x 24 mm. En zijn natuurlijk opgewassen tegen wasmachine en droger.
Het maken van deze keramiek knopen vergt veel werk en tijd. Na het steken en drogen worden ze biscuit gestookt, geschuurd, stofvrij gemaakt, beschilderd, geglazuurd, gaatjes doorgestoken en nogmaals gestookt op 1240 graden Celcius. En kunnen dus (marginaal) verschillen qua vorm en dikte.
Voor het bestellen en meer weten, bezoek je DeEersteKeramieKamer.nl

Gerelateerde artikelen

1 reactie

Linda maart 10, 2011 - 8:58 pm

Hier word ik hebberig van! Wat een pracht. 🙂

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com