U bevindt zich hier: Home » agenda toen en nu » Natuurfoto’s in Hulpverleningscentrum Barneveld

Natuurfoto’s in Hulpverleningscentrum Barneveld

Geschreven door Elenea

Een goede natuurfoto kan net zo veel tijd kosten als een schilderij. Dat blijkt uit de expositie van de IVN Fotoclub die in de maanden februari en maart 2011 is te zien in het Hulpverleningscentrum Barneveld. Wie meer informatie van de IVN-fotoclub wil zien, kan terecht op de internetsite van de afdeling: www.ivn.nl/lunterenbarneveld (klik bij werkgroepen op fotowerkgroep).
Hulpverleningscentrum Barneveld is gevestigd Nijkerkerweg 119, 3771 LA Barneveld. De expositie op de eerste verdieping is vrij toegankelijk op maandag t/m donderdag tussen 09:00 en 16:00uur en vrijdag van 09:00 tot 12:30 uur.
Wil je kijken naar foto’s van uiteenlopende onderwerpen? Kijk op www.robdg.nl

Een paar jaar terug kwam in de ledenvergadering van IVN Barneveld de suggestie om de afdeling uit te breiden met een fotoclub. In korte tijd waren er al 24 leden van alle leeftijden. Ze werken met camera’s variërend van een digitale compactcamera tot apparaten van duizenden euro’s met losse lenzen en alles.

Het geheim van het succes is misschien wel, dat de club niet alleen bij elkaar komt om elkaars werk te bekijken, maar ook samen maandelijks op een zaterdagochtend het veld in trekt om foto’s van dieren, planten en het landschap te schieten. De excursies vinden in deze omgeving plaats. Soms kom je niet verder dan de parkeerplaats en een andere keer is het een hele wandeling. De excursies starten officieel om een uur of acht, maar wie eenmaal het kleurenpalet van de zonsopgang heeft gezien, raakt eraan verslingerd.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com