U bevindt zich hier: Home » eropuit » Borduren aan reusachtig borduurwerk in Den Haag

Borduren aan reusachtig borduurwerk in Den Haag

Geschreven door Elenea

Een reusachtig borduurwerk van 100 m2, waarin traditionele borduurtechnieken op een eigenzinnige manier gebruikt zullen worden, wordt gemaakt door modeontwerper Sara Vrugt met buurtbewoners en andere geinteresseerden. Iedereen, die zich heeft opgegeven, kan mee borduren op bepaalde dagen en tijden. Data: 8 februari tot en met 23 april 2011
Wil je meer weten of gaan kijken, surf dan naar www.heden.nl of naar www.vrugt.com

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?