U bevindt zich hier: Home » eropuit » Keramiek en porselein in Leeuwarden

Keramiek en porselein in Leeuwarden

Geschreven door Elenea

De mooiste keramiek is verzameld in het Keramiekmuseum Princessehof, gevestigd in het 18de-eeuwse stadspaleis in het historisch centrum van Leeuwarden. Het is een modern museum met internationaal allure. In aansluiting op de vaste presentaties, organiseert het museum tentoonstellingen die een verrassende kijk geven en nieuwe inzichten bieden op de veelzijdigheid van de historische en eigentijdse keramiek en porselein.

Voor actuele tentoonstellingen en meer informatie surf je naar :

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com