Gerelateerde artikelen

  • Stof afbinden en verven in de magnetron Stof afbinden en verven in de magnetron
  • Patroon rechte broek en harembroek naaien Patroon rechte broek en harembroek naaien
  • Patroon roos haken met leuke haakpatronen Patroon roos haken met leuke haakpatronen
  • Wijnetiket ontwerpen en goede wijn bestellen Wijnetiket ontwerpen en goede wijn bestellen
  • Patroon poppenkleding zelf maken tip Patroon poppenkleding zelf maken tip
  • Hoe macrame knopen, stap voor stap uitleg Hoe macrame knopen, stap voor stap uitleg
hobby

Afgedankte materialen nieuw leven geven

Van afgedankte materialen weer nieuwe tassen, sieraden, sjaals en meer maken. Al die nieuwe mooie dingen vind je bij de website  chatoui.nl  “Chatoui bedenkt tassen voor verschillende restmaterialen: van gordijnen, tafelkleden, rokken, jassen, restcoupons, spijkerbroeken, overalls, meubelstoffen of regenkleding.”
Bij Chatoui vind je ook

Wat mij bijzonder aanspreekt is de unieke knuffel als troost en dank :Deze knuffel voor volwassenen is bedoeld om te versturen of geven aan een vriend of vriendin in moeilijke tijden. Rouwt iemand in je omgeving om het verlies van een dierbare? Heeft je zus liefdesverdriet? Is de buurvrouw haar baan kwijt? Laat zien dat je meeleeft en geef deze troostknuffel. De knuffel kun je uiteraard ook geven aan iemand die je wilt bedanken voor de steun, hulp of speciale aandacht die je kreeg.”

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?