U bevindt zich hier: Home » inspiratie » creatief » Afgedankte materialen nieuw leven geven

Afgedankte materialen nieuw leven geven

Geschreven door Elenea

Van afgedankte materialen weer nieuwe tassen, sieraden, sjaals en meer maken. Al die nieuwe mooie dingen vind je bij de website  chatoui.nl  “Chatoui bedenkt tassen voor verschillende restmaterialen: van gordijnen, tafelkleden, rokken, jassen, restcoupons, spijkerbroeken, overalls, meubelstoffen of regenkleding.”
Bij Chatoui vind je ook

Wat mij bijzonder aanspreekt is de unieke knuffel als troost en dank :Deze knuffel voor volwassenen is bedoeld om te versturen of geven aan een vriend of vriendin in moeilijke tijden. Rouwt iemand in je omgeving om het verlies van een dierbare? Heeft je zus liefdesverdriet? Is de buurvrouw haar baan kwijt? Laat zien dat je meeleeft en geef deze troostknuffel. De knuffel kun je uiteraard ook geven aan iemand die je wilt bedanken voor de steun, hulp of speciale aandacht die je kreeg.”

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com