U bevindt zich hier: Home » hobby van a tot z » allerlei » Winnaars van Sony World Photography Awards 2011

Winnaars van Sony World Photography Awards 2011

Geschreven door Elenea

Er waren 51.000 inzendingen uit 148 landen. Het zal vast geen makkelijke keuze zijn geweest, maar op 22 maart kwam de jury met de namen van de gelukkige winnaars in de tien verschillende categorieën. Ook dit jaar zijn de foto’s weer adembenemend. Hier een overzicht van de winnaars per categorie:

 • Actie: Chan Kwok Hung (Hong Kong)
 • Nacht: Chumlong Nilkon (Thailand)
 • Architectuur: Marek Troszczynski (Poland)
 • Kunst en cultuur: Hubert Januar (Indonesia)
 • Mode: Edina Csoboth (Hungary)
 • Natuur en wildlife: Andiyan Lutfi (Indonesia)
 • Panorama: Wolfgang Weinhardt (Germany)
 • Mensen: Raghuranjan Sarkar (India)
 • Lach: Carlos Henrique Reinesch (Brazil)
 • Reizen: James Chong (Singapore)
 • Kijk worldphoto.org voor de winnende foto’s!

Het mooie aan de competitie is dat iedereen mee kan doen – je hoeft geen professional te zijn of over een supergoede camera te beschikken. Voor de open wedstrijd kan je je beste foto opsturen en wordt je dus niet beoordeeld aan de hand van een uitgebreid portfolio. Je kunt dus in principe winnen met één geweldig lucky shot! De foto’s van de winnaars van bovengenoemde categorieën worden gepubliceerd in het Winner’s Book van 2011 en tentoongesteld op de Winner’s Exhibition die van 26 april tot 22 mei gehouden wordt in het Londense Somerset House.  Tevens winnen ze allemaal een SLR camera van Sony 

De algehele nummer één van deze competitie zal op 27 april bekendgemaakt worden in het Odeon op Leicester Square te Londen. Deze winnaar zal op kosten van de organisatie naar Londen gehaald worden en daar naast de digitale SLR camera ook een geldprijs van 5000 dollar in ontvangst mogen nemen. Tevens zal op deze uitreiking de L’Iris D’Or / Sony World Photography Awards Photographer of the Year bekendgemaakt worden.

Ben je hobby-fotograaf, heb je de World Photography Awards helemaal gemist en baal je daar flink van? Geen nood, deze competitie wordt ieder jaar opnieuw georganiseerd. Je hebt dan nog het merendeel van 2011 om een geweldige foto te maken voor de wedstrijd van volgend jaar!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com