U bevindt zich hier: Home » eropuit » Fotografie tentoonstelling en exposities

Fotografie tentoonstelling en exposities

Geschreven door Elenea

Dé plek om fotografie inspiratie op te doen is het Foam, fotografiemuseum Amsterdam : van documentair tot mode, van eigentijds tot historisch. Er worden grote tentoonstellingen van bekende fotografen georganiseerd en kleine, snel wisselende exposities van jong talent.

Om meer te weten te komen over de vele facetten van fotografie bezoek je het Nederlands fotomuseum in Rotterdam. Naast tentoonstellingen is de digitale collectie (100.000 foto’s) te bekijken, je kunt er relaxen in de filmlounge en luisteren naar de verhalen achter de foto’s en/of de uitgebreide fotografiebibliotheek bezoeken om je kennis te verruimen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com