Gerelateerde artikelen

  • Stof afbinden en verven in de magnetron Stof afbinden en verven in de magnetron
  • Creatief met lege plastic flessen met of zonder dop Creatief met lege plastic flessen met of zonder dop
  • Wijnetiket ontwerpen en goede wijn bestellen Wijnetiket ontwerpen en goede wijn bestellen
  • Breien met dikke bezemstelen is een uitdaging Breien met dikke bezemstelen is een uitdaging
  • Gluurpop maken en wat is een gluurpop Gluurpop maken en wat is een gluurpop
  • Draagtas maken met oude kranten en versieren Draagtas maken met oude kranten en versieren
hobby

Werkstukken pergamano is perkamentkunst

Wat is Pergamano? Dat is een techniek om creatief aan de slag te gaan met perkamentpapier. Deze papiersoort heeft speciale eigenschappen die je op verschillende manieren kunt bewerken tot wenskaarten, enveloppen, boekenlegger, decoraties, bloemen, doosjes, sfeer lampenkapjes, strikken …… en  nog veel meer. De verschillende technieken zijn: overtrekken van motieven, ciseleren, perforeren, dorseren, knippen …………..

Er is een tijdschrift te koop, waarin originele werkstukken stap voor stap worden uitgelegd. Dit tijdschrift verschijnt 12x per jaar en vanaf april 2011 bestaat het tijdschrift uit 52 pagina’s. Dus meer tips en meer info !!!
Een los nummer van het tijdschrift Pargamano Magazine bestel je bij MagVilla.nl

 

Meer informatie over Pergamano, lees je bij pergamanoshop.nl

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?