U bevindt zich hier: Home » eropuit » Fietsroute door rivierenlandschap

Fietsroute door rivierenlandschap

Geschreven door Elenea

Glooiende boomgaarden, stille weggetjes, eeuwenoude boerderijen en heel veel water bepalen het rivierenlandschap tussen Arnhem en Nijmegen. Met behulp van pontjes komen de fietsers aan de overkant. Op de fietsroutekaart zie je verschillende nummers. Dit zijn de zogenaamde knooppunten. De afstand tussen de knooppunten is op de plattegrond aangegeven.  Onderweg volg je de genummerde borden waarmee je van knooppunt naar knooppunt kunt fietsen. Bij elk knooppunt kies je jouw richting en de afstand die je wilt fietsen. Je bepaalt dus zelf de route en het aantal kilometers.
Voor het downloaden van de route klik je op  Rondje Pontje

Voor nog meer unieke fietsroutes in dit prachtige gebied klik je op lekkerfietsen.nl

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com