U bevindt zich hier: Home » eropuit » Tip voor tijdens de wandeling

Tip voor tijdens de wandeling

Geschreven door Elenea

Een oplossing vinden voor elke kwestie! Deze tip is van illustrator Jan Vriends. Je koopt in een discountwinkel voor een paar euro een handige grijper. Tijdens de wandeling door bos, hei en duinen neem je de handige grijper mee en een pedaalemmerzakje.
Stoor je je aan het rondzwervende blikje en wikkeltje, dan grijp je deze op, doe je in het zakje en thuis in de vuilnisemmer. Laat de kinderen meedoen en na afloop hebben ze een lekker handgemaakt ijsje in een hoorntje verdient………..
Vrolijke bijjkomstigheid: kinderen wandelen lekker mee en hebben een doel tijdens de wandeling !!!!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com