Gerelateerde artikelen

  • Haakpatroon zomers tasje in pastelkleur Haakpatroon zomers tasje in pastelkleur
  • Decoratie haken en breien met originele patronen Decoratie haken en breien met originele patronen
  • Brainstormen over kleur en de betekenis Brainstormen over kleur en de betekenis
  • Afrikaanse kunst kan je inspireren bij tekenen Afrikaanse kunst kan je inspireren bij tekenen
  • Creativiteit ontwikkelen en stimuleren Creativiteit ontwikkelen en stimuleren
  • Kunst op je broekzak van je jeans maken Kunst op je broekzak van je jeans maken
eropuit

Zelfgemaakte markt

Sanne van ZGM organiseert de ZelfGemaakte Markt. Het is een Utrechtse markt waar mensen hun zelfgemaakte spullen kunnen verkopen. De markt laat zien welke creatieve talenten er actief zijn, op allerlei verschillende gebieden. Er zijn meubelmakers, goudsmeden, illustratoren, kaarsenmakers, kinderkledingnaaiers. Als het zelf te maken is, kun je het vinden op de markt.

Op zaterdag 28 mei 2011 (en er volgen er meer !!!!!) is er weer een Zelfgemaakte Markt, op de Mariaplaats in Utrecht. Het is dé Utrechtse markt voor zelfgemaakte spullen. Een markt waar allerlei makers – kunstenaars, knutselaars, designers, creatievelingen en wat dies meer zij – een dag een podium en openbare verkoopplek vinden voor hun eigen creaties. De markt is een plek waar bezoekers kunnen kijken, kopen en beleven want er is kunst, muziek en vermaak. Kom luisteren naar de verhalen uit het verhalenmuseum, kom onze zelfgemaakte pannenkoeken proeven, luister naar de zelfgemaakte muziek en kom kijken naar al dat moois dat de mensen in jouw buurt maken.
Mensen die zelf tassen, konijntjes, kunst, truien etc. maken en graag een kraam willen om e.e.a. tentoon te stellen danwel/en te verkopen, kunnen tot contact opnemen via de website.
Voor de actuele en alle overige informatie surf je naar de site zelfgemaaktemarkt.nl

[vimeo]http://vimeo.com/20870000[/vimeo]

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?