U bevindt zich hier: Home » eropuit » Zelfgemaakte markt

Zelfgemaakte markt

Geschreven door Elenea

Sanne van ZGM organiseert de ZelfGemaakte Markt. Het is een Utrechtse markt waar mensen hun zelfgemaakte spullen kunnen verkopen. De markt laat zien welke creatieve talenten er actief zijn, op allerlei verschillende gebieden. Er zijn meubelmakers, goudsmeden, illustratoren, kaarsenmakers, kinderkledingnaaiers. Als het zelf te maken is, kun je het vinden op de markt.

Op zaterdag 28 mei 2011 (en er volgen er meer !!!!!) is er weer een Zelfgemaakte Markt, op de Mariaplaats in Utrecht. Het is dé Utrechtse markt voor zelfgemaakte spullen. Een markt waar allerlei makers – kunstenaars, knutselaars, designers, creatievelingen en wat dies meer zij – een dag een podium en openbare verkoopplek vinden voor hun eigen creaties. De markt is een plek waar bezoekers kunnen kijken, kopen en beleven want er is kunst, muziek en vermaak. Kom luisteren naar de verhalen uit het verhalenmuseum, kom onze zelfgemaakte pannenkoeken proeven, luister naar de zelfgemaakte muziek en kom kijken naar al dat moois dat de mensen in jouw buurt maken.
Mensen die zelf tassen, konijntjes, kunst, truien etc. maken en graag een kraam willen om e.e.a. tentoon te stellen danwel/en te verkopen, kunnen tot contact opnemen via de website.
Voor de actuele en alle overige informatie surf je naar de site zelfgemaaktemarkt.nl

[vimeo]http://vimeo.com/20870000[/vimeo]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com