U bevindt zich hier: Home » feestdagen » Hoe persoonlijk kookboek maken

Hoe persoonlijk kookboek maken

Geschreven door Elenea

Met vrienden en/of familie een persoonlijk kookboek maken! Dat is nog eens een origineel idee. Je bundelt al jullie favoriete recepten, laten afdrukken en …..  voila, bon appétit !!!
Het is leuk om te maken en om cadeau te geven. Je vult het e-mailadres van vrienden, familie en collega’s in en zij ontvangen automatisch een uitnodiging om hun favoriete recept(en), foto’s en smakelijke anekdotes in het door jou gekozen kookboek te uploaden. Bijvoorbeeld een foto dat je met elkaar van dat heerlijke recept zit te genieten.
Iedereen die er aan meewerkt kan zien hoe het kookboek vordert. De website verzendt automatisch reminders aan mensen die nog niets hebben aangeleverd. Wanneer het kookboek klaar is en je de bestelling verstuurt, heb je het kookboek binen 5 dagen in huis. Het is een mooi kookboek, gebonden in een harde kaft en leeslint. Er kunnen 24 – 100 pagina’s in.
Als je wilt kun je meerdere exemplaren van hetzelfde boek bestellen. Voor de prijs hoef je het niet te laten.

Kijk voor meer informatie op vriendenkookboek.nl

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com