U bevindt zich hier: Home » beurzen en Events » Culinair evenement geeft eten en drinken inspiratie

Culinair evenement geeft eten en drinken inspiratie

Geschreven door Elenea

Het culinaire evenement Eten & Drinken 2011 dat van 9 t/m 11 december in Ahoy zou plaatsvinden, gaat niet door. December leek als inspiratiebron voor de feestdagen een goede maand voor een culinair evenement en veel marktpartijen reageerden positief op het concept.  Veel topkoks en potentiële exposanten hebben laten weten deelname aan het evenement echter niet te kunnen combineren met de drukte in de eigen zaak in december. Hierdoor zou het aanbod van het evenement te gering zijn om bezoekers een volwaardig beursbezoek en horecaprogramma te kunnen bieden. De organisatoren hebben om die reden besloten het evenement niet door te laten gaan.

 

Het Culinair Evenement “Eten & Drinken” is ieder jaar rond eind november / begin december in Ahoy Rotterdam. Een trefpunt van liefhebbers van lekker eten en drinken uit heel Nederland. In een sfeervolle ambiance genieten en proeven van diverse gerechten van topkoks. Tijdens een workshop kan je proeven en kennismaken met een ruim assortiment dranken & delicatessen.
Dus een evenement dat je niet mag en kan missen, want juist dáár doe je inspiratie op voor de feestdagen, want je kunt op de beurs niet alleen proeven maar ook direct kopen of bestellen.

Eten & Drinken kende een succesvolle start in november 2009 in Den Haag. De unieke culinaire combinatie van een groots sfeervol restaurant, een grote verscheidenheid aan delicatessen, wijnen en kookattributen . De landen- en themapaviljoens maken het evenement extra aantrekkelijk.
Voor alle actuele informatie: etenendrinken.nu

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com